Services

Hvordan Vi Arbejder

Vores tjenester rækker fra design over brand management til social media management og alle former for digitale tjenester i web- og sociale media miljøer.

 

 

 

 

Design & Branding

Vi fokuserer på enkelhed og funktionalitet i vores løsninger og kommunikerer en klar besked til dine kunder.Vores team lytter til dine behov og hjælper dig med at realisere dem. Vi hjælper dig også med at finde den rigtige løsning efter dine behov og står for funktionelle og bæredygtige løsninger til brand skabelse. 

Content Management

3
Vi hjælper dig med at skabe og administrere det rigtige indhold til den rigtige målgruppe. Ifølge vores principper fokuserer vi på let forståeligt og målrettet indhold rettet mod dit publikum. Vi holder styr på dine sociale medier.

Social Media Management

Vi styrer dine sociale kanaler, gennemfører sociale strategier til at drive organisk rækkevidde, tilhængere, engagement brand awareness og site trafik.

 

Nye digital Services

Vi eksperimenterer med nye teknologier, der er vigtige for fremtiden af digitale tjenester. Vi hjælper med udvikling af chatbots, virtual og augmented reality, ansigtsgenkendelse bevægelsesgenkendelse såvel som andre tjenester.

da_DKDanish
da_DKDanish